O NAMA

Mi jednostavno volimo biti drugačiji. Iz tog razloga s puno ljubavi i strasti prema tome što radimo nastaju unikatni vanjski tuševi.

Naš mladi tim, uz pomoć obiteljskih stručnjaka, u Istri proizvodi, spajajući tradiciju prirodnog kamena s inovativnim tehnologijama, prvi vanjski kameni tuš koji svojim izgledom osvaja i pruža jedinstven osjećaj prestiža.

Cilj našeg poduzeća je pružiti svijetu novu dimenziju proizvoda kroz inovativne ideje, moderan dizajn i kvalitetne materijale, te postati vodeći brand u proizvodnji vanjskih tuševa.

Svjesni smo kako je Infinity Luxury brand definitivno donio osvježenje i inovativnost na tržište vanjskih tuševa te je potaknuo veliki interes. Isto tako važno je naglasiti kako je riječ o mladom timu koji tek treba dosegnuti svoj vrhunac kada su u pitanju proizvodni kapaciteti te distribucija proizvoda. S obzirom na to kako je ova priča krenula upravo iz Istre, prvotno smo bili orijentirani na stvaranje čvrstih temelja unutar Istarske i Primorsko-goranske županije, a potom na ekspanziju na području Zagreba i Dalmacije.

Usporedno sa širenjem na vanjska tržišta, konstantno radimo i na usavršavanju postojećih te osmišljavanju novih proizvoda kako bismo u potpunosti mogli zadovoljiti baš sve, čak i najsitnije detalje kada su u pitanju ukusi, želje i potrebe naših klijenata. Naša vizija razvoja tvrtke je kristalno jasna, no za ostvarenje svih zacrtanih ciljeva potrebno je vremena, a do tada nas možete potražiti diljem Hrvatske, a u skorije vrijeme i na vanjskim tržištima.

feel the passion

Preuzmite katalog

Osnivač: Stefano Ladavac Direktor: Stefano Ladavac
Temeljni kapital: 20.000,00 kn

Poštovani posjetioče/posjetiteljice!

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.700.573,17 kn i iznos koji sufinancira EU iznosi 1.221.142,44 kn, s pocetkom 08.11.2019.
Prilagodba zahtjevima tržišta i komercijalizacija proizvoda - smart tuš ‘Marbella’ projektni je prijedlog koji ima za cilj lansirati inovativni proizvod u segmentu hotelijerstva i turizma.
Provedbom će se osnažiti proizvodni kapaciteti poduzetnika kao i ljudski resursi novim zapošljavanjem.
Projekt je usmjeren na građane RH snaženjem državnog proračuna i očuvanjem okoliša u pogledu obnovljivih izvora energije
te implementacijom inovativnih rješenja u pogledu informatičko-komunikacijskih tehnologija koje se implementiraju, a podižu kvalitetu života.
Projekt obuhvaća:ulaganje u ljudske resurse za potrebe projekta, prilagodba proizvoda zahtjevima tržišta,testiranje prilagođenog proizvoda u operativnom okruženju,
ugradnja testnih rezultata u proizvod, priprema operativnih marketinških aktivnosti za potrebe komercijalizacije,zaštita i upravljanje intelektualnim vlasništvom nad inovativnim rješenjem
Opći cilj projekta je: povećanje investicija u istraživanje i razvoj malih i srednjih poduzeća na području PGŽ u iznosu od 1.700.573,97 kn.
Rezultat će se ostvariti provedbom aktivnosti prilagodbe proizvoda zahtjevima tržišta, testiranje prilagođenog proizvoda u operativnom okruženju i ugradnja testnih rezultata u proizvod.
Očekivani rezultati projekta su: povećanje prihoda od prodaje u iznosu od 1.559.170,00 kn, povećanje prihoda od izvoza u iznosu 1.280.000,00 kn,
1 novi proizvod na tržištu potpomognutih projektom,nova zapošljavanja za 4 djelatnika, vlastiti udjel u financiranju u iznosu od 479.430,73 kn
Razdoblje provedbe projekta jest od 08.11.2019. – 08.05.2021.
Kontakt osoba za više informacija: Stefano Ladavac – 091 720 0427.
www.strukturnifondovi.hr