O NAMA

Naša priča


Osnovan od strane mladog inovatora Stefana LadavacaIninity Luxury razvio je, kombinirajući tradiciju prirodnog kamena s inovativnim tehnologijama, prvi vanjski ECO pametni tuš od kamena koji osvaja svojim izgledom i ŠTEDI VODU DO 75%.  

Od osnivanja tvrtke razvili smo nekoliko modela vanjskih pametnih tuševa izrađenih od kamena, HPL-a i keramike koji su postali popularni u cijelom svijetu zbog svojih pametnih tehnologija i minimalističkog dizajna.  

Cilj naše tvrtke je pružiti svijetu nove proizvode putem inovativnih ideja, modernog dizajna i visokokvalitetnih materijala. Želimo postati vodeći proizvođači vanjskih tuševa. 

Since 2017

Infinity team

Upoznajte naš tim

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak:  08:00 – 16:00 

 

Poštovani posjetioče/posjetiteljice!

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.700.573,17 kn i iznos koji sufinancira EU iznosi 1.221.142,44 kn, s pocetkom 08.11.2019. Prilagodba zahtjevima tržišta i komercijalizacija proizvoda – smart tuš ‘Marbella’ projektni je prijedlog koji ima za cilj lansirati inovativni proizvod u segmentu hotelijerstva i turizma. Provedbom će se osnažiti proizvodni kapaciteti poduzetnika kao i ljudski resursi novim zapošljavanjem. Projekt je usmjeren na građane RH snaženjem državnog proračuna i očuvanjem okoliša u pogledu obnovljivih izvora energije te implementacijom inovativnih rješenja u pogledu informatičko-komunikacijskih tehnologija koje se implementiraju, a podižu kvalitetu života. Projekt obuhvaća:ulaganje u ljudske resurse za potrebe projekta, prilagodba proizvoda zahtjevima tržišta,testiranje prilagođenog proizvoda u operativnom okruženju, ugradnja testnih rezultata u proizvod, priprema operativnih marketinških aktivnosti za potrebe komercijalizacije,zaštita i upravljanje intelektualnim vlasništvom nad inovativnim rješenjem Opći cilj projekta je: povećanje investicija u istraživanje i razvoj malih i srednjih poduzeća na području PGŽ u iznosu od 1.700.573,97 kn. Rezultat će se ostvariti provedbom aktivnosti prilagodbe proizvoda zahtjevima tržišta, testiranje prilagođenog proizvoda u operativnom okruženju i ugradnja testnih rezultata u proizvod. Očekivani rezultati projekta su: povećanje prihoda od prodaje u iznosu od 1.559.170,00 kn, povećanje prihoda od izvoza u iznosu 1.280.000,00 kn, 1 novi proizvod na tržištu potpomognutih projektom,nova zapošljavanja za 4 djelatnika, vlastiti udjel u financiranju u iznosu od 479.430,73 kn Razdoblje provedbe projekta jest od 08.11.2019. – 08.05.2021. Kontakt osoba za više informacija: Stefano Ladavac – 091 720 0427.  www.strukturnifondovi.hr

preloader image of the website